Çakır'dan kutlama mesajı...

Çakır'dan kutlama mesajı...

Çakır'dan kutlama mesajı...

AK PARTİ KARADENİZ EREĞLİ İLÇE BAŞKANI MEHMET FATİH ÇAKIR, TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 175'İNCİ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.


Çakır mesajında, Türk Polis Teşkilatının 175. Yıldönümüne ulaştığı bugünlerde, her zamanki görevlerinin yanı sıra, son dönemin küresel tehdidi olan Koronavirüs salgınıyla mücadelede de önemli görevler üstlendiğini belirtti.
Çakır şunları kaydetti:
Polis teşkilatımız, ülkemizin birlik ve bütünlüğü tehlikeye düştüğü her anda tehditleri bertaraf etmeyi başarmıştır. Polisimizin 15 Temmuz’da vatanı için üstlendiği kritik rol, tarihimizde gururla hatırladığımız anlar arasında yer alacaktır. Bunun yanında gerek bölgesel, gerek küresel terör örgütleri, ülkeler arası göç olayları ve 21. Yüzyılın siber tehditleriyle mücadelede de polisimizin üstlendiği sorumluluğu başarıyla yerine getirdiğini görmekteyiz.
Son günlerde ülkemizi de etkisi altına alan küresel virüs salgınında, polisimiz tüm gücü ve kapasitesiyle sahada yerini almış, mesai mefhumu tanımadan insanüstü bir mücadele yürütürken, bir yandan da milletimize hizmette mesai mefhumu gözetmeksizin, vicdanı, merhameti, feraseti ve diğer insani niteliklerini de giderek öne çıkaran bir anlayışı başarıyla uygulamaktadır.
Bu vesileyle, Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ülkemizin birlik ve bütünlüğü, milletimizin güvenlik, esenlik ve sağlığı uğrunda yüksek bir sadakat ve fedakârlıkla görev yapan Polis Teşkilatı mensuplarımıza sağlık ve başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER