Çakır, esnafı bilgilendirdi

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program dahilinde, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Çakır, esnafı bilgilendirdi

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde bazı Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte, esnaf ve Sivil Toplum Kuruşlarına (STK) ziyaretlerini sürdürerek, halk oylamasından ‘Evet’ çıkması için destek istedi.

Çakır ve beraberindekiler, ilk olarak Murtaza Mahallesi ve Orta Camii mevkiinde bulunan esnafları ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar dilediler. Esnafı ve cadde üzerindeki vatandaşları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne yönelik bilgilendiren Çakır, Anayasa’da değiştirilmesi öngörülen maddelerle ilgili de detaylı bilgiler verdi. Çakır, halk oylaması dışında kendisine iletilen sorun ve talepleri de yakından dinledi; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde sorunların tek elden çözüleceğini ifade etti. Esnaf ziyaretleri esnasında, Kadın Kolları Yöneticileri ile kısa bir sohbet eden yaşlı bir kadın, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri tarafından dağıtılan ‘Evet’ gazetesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görünce gözyaşlarını tutamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kişiliğinden ve ülkeye yaptığı hizmetlerden dolayı çok sevdiğini söyleyen yaşlı kadın, AK Partililere, “Erdoğan’ı yalnız bırakmayın” dedi. Kadının ağlamasından etkilenen Çakır ve beraberindeki partililer de “Sayın Cumhurbaşkanımıza dün olduğu gibi bugün de yarın da sahip çıkacağız” dediler.

Yaklaşık 100 işyerinin ziyaret edildiği esnaf gezilerinde, bazı esnaf ve vatandaşlar, Anayasada değişikliği öngörülen 18 maddeden kafalarına takılanları Çakır’a sorma imkanı da buldular.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER