ÇAKIR VE KELEŞ´TEN ORTAK DESTEK ÇAĞRISI..."BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM"

ÇAKIR VE KELEŞ´TEN ORTAK DESTEK ÇAĞRISI..."BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM"

ÇAKIR VE KELEŞ´TEN ORTAK DESTEK ÇAĞRISI..."BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM"

Karadeniz Ereğli Ak Parti İçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına katkı çağrısında bulundular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından 30 Mart Pazartesi gecesi Koronavirüs salgınının yol açacağı ekonomik krizden mağdur olacak vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası'na” Ereğli’den de destek büyüyor.

Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, kampanyanın yerel düzeyde başarıyla sürdürülmesi amacıyla Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Çakır ziyarette yaptığı konuşmada, “karşı karşıya olduğumuz salgın ve onun yaratacağı her türlü tahribata karşı devletimiz başta sağlık olmak üzere ilk günden itibaren kararlı ve organize bir şekilde mücadeleyi sürdürüyor. Sürecin diğer bir boyutu da kuşkusuz daralan ticari faaliyetler ve çalışma koşullarının ortadan kalkması nedeniyle özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyet. Devletimizin bu konuda aldığı tedbirlerin yanı sıra Cumhurbaşkanımızın, milli dayanışma ruhunu da harekete geçirerek dün başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası hem milli birliğimizin daha da pekişmesi hem de hiçbir vatandaşımızın çaresiz kalmaması açısından önemli bir adım. Siyaset üstü ve tamamen milli bir mesele olan bu tutumda hepimize bütçemiz oranında destek sunma görevini layıkıyla yerine getirmenin yarışı içindeyiz. Odamız yönetimi ve üyelerinin de aynı duyguyla süreci sahiplenme çabası içerisinde olduğunu görmekten mutluyuz” dedi.

KELEŞ: "BİZ BİZE GERÇEKTEN YETERİZ”

Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş de ziyarette yaptığı değerlendirmede, “gerek odamızın örgütlü bulunduğu Türkiye Odalar ve Borsala Birliği (TOBB) gerekse yerel düzeyde oda yönetimi ve üyelerimiz ilk andan itibaren kampanyayı sahiplendi. İlk açıklamayı yapan TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Milli Dayanışma Kampanyası'na TOBB olarak 10 milyon lira destek sağlayacaklarını açıkladı. Bununla birlikte Ereğli TSO olarak bizler de bu kampanya da yerimizi alacağız. Aynı duyarlılığı imkanı olan oda üyelerimizin de bütçeleri oranında yerine getireceğinden kuşkum yok. Yaşanan sıkıntının nedeni ve sonuçları ne olursa olsun, bu kampanya etrafında gelişen heyecan ve katılımı görünce, gerçekten de ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyorum” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2020, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER