Candan ve Posbıyık bir araya geldi

Candan ve Posbıyık bir araya geldi

Candan ve Posbıyık bir araya geldi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile AK Parti eski Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, sanat etkinliğinde biraraya geldiler.

Ayşe Hindistan. Kardeşi ile birlikte gitit Ege sahillerine ve seramik sanatını öğrenebilmek için gündüzleri gece ile harman etti. Günler günleri ve aylar da ayları kovalayıp "artık ustasın" dediklerinde o da tüm yaşamını sürdürdüğü Kdz. Ereğli'ye geri döndü. Sanat sanat diye yanarak sanatın her türlüsü ile biraraya geldiği dost ve arkadaşlarının da teşviği ile küllerindten yeniden doğmanın sembolü olan Anka Kuşu'nu da kendine yoldaş yaparak, "ANKA SERAMİK ATÖLYESİ" ni kurdu. 
Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) arka sokağında kiraladığı işyerini tepeden tırnağa sanat ile yoğurarak hazırladıkları atölyesinin kapılarını da 9 Kasım 2019 cumartesi günü açtı. 
Açılış törenine, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eski Milletvekillerinden Prof. Dr. Ercan Candan, CHP ilçe Başkanı Eylem Ertuğrul, sanat kurumlarının temsilcileri, sanat severler, dostları açılış törenine koşarak geldiler ve Anka'yu uçurmak için rüzgar oldular. Törende konuşan Ayşe Hindistan mutluluğunu coşkusunu dışa vurarak ifade ettikten sonra, kurdela belediye başkanı ve eşi, milletvekili ve eşi tarafından birlikte kesildi ve "hayırlı olsun" dilek balonları paylaşıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2019, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER