CANLI YAYIN ARACI BEĞENİLDİ, ALKIŞ ALDI…

MAHALLELER MÜZİK ARACINI ÇOK SEVDİ

CANLI YAYIN ARACI BEĞENİLDİ, ALKIŞ ALDI…

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin evinde kalan çocuklar ve aileleri için yollara çıkardığı ‘Evde Kal Aşkım Ereğli’ canlı müzik aracı, mahallelerde yoğun ilgi görüyor. Balkon ve camlara çıkan vatandaşlar alkışlarla tempo tutuyor, fotoğraflar çekiyorlar. Çocuklar çizgi film kahramanlarının kostümleriyle dans eden sanatçılara eşlik ediyor. Müzik aracı 31 mahalleyi sokak sokak gezecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin koronavirüs salgınıyla mücadelenin sürdüğü bu günlerde evde kalan aileleri ve çocukları düşünerek hayata geçirdiği “Sokakta müzik var” çalışması mahallelerde yoğun ilgi görüyor. Sokak sokak bütün mahalleleri dolaşan canlı müzik aracından yükselen şarkılara balkonlardan ve pencerelerden büyük katılım oluyor.

“Evde Kal Aşkım Ereğli” sloganıyla donatılmış, üstü açık müzik aracı, Cuma gününden itibaren Korubaşı Toki, Uzunmehmet, Kestaneci, Çevdarlı, Süleymanlar, Orhanlar, Yeşiltepe-Kepez’in bir bölümü, Bağlık Mahallesi’nin bir bölümü ile ana güzergahlarda ailelere, çocuklara moral oldu.

Balkonlara ve camlara çıkan vatandaşlar müziğe alkış tutarak eşlik ederken, bir yandan da cep telefonlarıyla o anları kaydettiler. Bir süredir evlerinden çıkamayan çocuklar çizgi film kahramanlarının kostümlerini giymiş sanatçıların danslarına eşlik ettiler, eğlendiler.

Bu uygulamadan dolayı Kdz. Ereğli Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın sosyal medya hesaplarına çok sayıda teşekkür mesajı geliyor. Uygulama 31 mahallede sokak sokak devam edecek.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2020, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER