Çapar; Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Çapar; Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Çapar; Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, dün yaşamını yitiren Emre Çapar (35), kalabalık sevenleri ve cemaat tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları’ndan (Erdemir) emekli Şevki Çapar ile Şennur Çapar’ın ikinci çocukları, Erdemir personeli Ozan Çapar’ın kardeşi, Gamze Çapar’ın eşi Merhum Çapar’ın cenaze namazı, öğle namazının ardından Hatip Camisinde kılındı.

Buradan dualarla alınan Emre Çapar, şehir mezarlığında toprağa verildi. Namaz öncesi ve şehir mezarlığında taziyeleri kabul eden Çapar ailesinin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

KİMLER KATILDI 8 yaşında bir de çocuk babası olan, aynı zamanda koyu Galatasaray taraftarı Emre Çapar’ın cenaze namazına Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, bazı belediye meclis üyeleri, CHP ve MHP’li yöneticiler ile üyeler, bazı sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, ilçedeki Galatarasaray taraftarları ile kalabalık cemaat katıldı.

NELER YAŞADI?Bir süredir kanser tedavisi gören merhum Emre Çapar, son olarak tedavisi süren Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde, yoğun bakım ünitelerinin dolu olması nedeniyle ambulansla getirildiği Ereğli İlçesindeki Özel Anadolu Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER