Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’ye teşekkür belgesi

Kdz. Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) açılışı Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın katılımı ile yapıldı, teşekkür belgeleri sahiplerini buldu

Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’ye teşekkür belgesi

Karadeniz Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. 
Törene Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Kdz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz,  daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hayırseverler ve öğrenci velileri katıldı. 
Yaptığı yatırımlar ile bölge ekonomisine ve istihdamına ciddi katkılar sağlayan Çebi Grup, faaliyette bulunduğu bölgesine karşı olan sosyal sorumluluğunu da unutmuyor.
Bugüne kadar bir çok kuruma ciddi destek veren Çebi Grup, son olarak da Ereğli’de faaliyete giren Bilim ve Sanat Merkezi’ne de katkıda bulundu. Açılış töreninde, eğitime verdiği katkıdan dolayı Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’de teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.
Teşekkür belgesini Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ’ın elinden alan Yasin Hamzaçebi’yi Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’da kutladı.

VALİ BEKTAŞ: ‘HER GEÇEN GÜN EKSİKLER TAMAMLANIYOR’

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, törende yaptığı konuşmada Karadeniz Ereğli’de her geçen gün eksiklerin tamamlanmaya başlandığını belirtti.
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, “Üstün yetenek veya zekanın nerede olduğu bilinmiyor. Yüzde 1,8 özel yetenekli çocuk var.  Sizin 180 bin nüfusunuz var. Alaplı’yı katarsanız 250 bin nüfus olur. Bunun yüzde 1,8’i 400 falan olur. Hedef bu 400 öğrenci hangi dağın başında onu arayıp bulmamız gerekiyor” dedi.

ÇORUMLUOĞLU: “HAYIRSEVER KATKISIYLA BAŞARDIK’
Kdz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, BİLSEM’in Ereğli’de bir eksiklik olduğunu ve bunun giderildiğini ifade ederek şunları söyledi:
“Girişimlerimizde sayın Valimizin Ankara ile yaptığı ilişkiler, Fatih Başkanın siyasi girişimleriyle burada bilim sanat merkezinin onayı çıktı. Açılırken biz hülle yapmıştık, siz bu okulu açarsanız, biz sizden para istemeyeceğiz dedik.   İş tamamlanınca okulu açın dediler. Burada Atatürk ortaokulu vardı. Tam bir enkazdı. İki ay içinde devlet bütçesinden bir lira harcamadan, hayırseverlerin katkısıyla yaptık.  Şu anda 150 olan öğrenci sayımızın bu sene sonunda 200’e çıkacağına, önümüzdeki günlerde de üç yüz ve üzerine çıkacağını düşünüyoruz.”

HAMZAÇEBİ: ‘BÖLGEMİZE BORCUMUZ VAR’

Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi yaptığı açıklamasında, Çebi Grup’un Zonguldak’ta doğduğunu ve Zonguldak’ta büyüdüğünü belirterek, bu anlamda yöreye borçlarının bulunduğunu ve bu çerçevede sosyal sorumluluk projeleri kapsamında özellikle eğitime desteklerinin süreceğini söyledi.
Bölgede yaklaşık 150 kişi çalıştırarak istihdama da katkıda bulunduklarını belirten Yasin Hamzaçebi, “Çebi Grup olarak başta Zonguldak Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş olmak üzere Ereğli Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’na bize bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Çebi ailesi her zaman devletimizin yanında olmaya ve destek vermeye devam edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 00:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
şenol
şenol - 5 yıl Önce

helal olsun be yakısır

SIRADAKİ HABER