Çebi Grup'tan kamuoyuna açıklama

Çebi Grup'tan kamuoyuna açıklama

Çebi Grup'tan kamuoyuna açıklama

Pusula Gazetesinden yapılan kasıtlı karalama haberlerine bir yenisi daha eklendi. Her geçen gün büyüyen HAMZAÇEBİ karşıtlığının verdiği büyük yenilmişlik ile yalan yanlış haberin bir yenisi ise Çebi Petrol ofisinden alındığı belirtilen yakıt ile Mustafa Çevik isimli vatandaşın aracında hasar meydana geldiği üzere servis edildi.

İlgili haberde ibraz edilen belgelerde Yazıcıoğlu firmasında ustabaşı olan bir kişinin kötü yakıt raporunda bulunması suretiyle suçlamalarda bulunulmuş ancak yapılan haberde akar yakıtın ‘Ehil laboratuvar’ tarafından inceleme sonucu gelmeden yılların köklü akar yakıt firmaları olan British Petrol ve Çebi petrol ‘ahlaksızca’ zan altında bırakılmaya çalışılmıştı.

Ancak kamuoyu şunu çok iyi biliyor ki mevcut petrol ofislerinden günlük binlerce araç yakıt almakta ancak her ne hikmetse aynı gün içinde sadece Mustafa Çevik isimli vatandaşın aracında arıza çıkmaktadır. İlgili haberde yöneltilen suçlamanın gerçek olması halinde ÇEBİ Petrol’den aynı gün içinde bir çok araç aynı şikayetler ile servislere başvurması gerektiği kamuoyunun malumu olacaktır.

EPDK VERİLERİ AÇIKÇA ORTADA

Mevzu bahis haberde geçen Mustafa Çevik isimli vatandaşın 67 TK 237 plakalı aracın 24.03.2018 tarihinde saat 10:04’te Düzce’de faaliyet gösteren bir akaryakıt firmasından yakıt aldığı EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) verilerinden açıkça görülmektedir. Bu veriler ışığında ÇEBİ Petrol karalama kampanyasına tabi tutulmaya çalışılarak asıl araştırılması gereken konular kulak arkası edilmektedir.

Diğer taraftan Çebi Petrol’de ki akaryakıtlar düzenli şekilde ülkenin en köklü firmalarından gelen uzmanlar tarafından periyodik şekilde incelenmekte olup Enerji Bakanlığı tarafından da denetimlere tabi tutulmaktadır. Kamuoyunu yanıltmayı ve algı operasyonları ile şahısları ve tüzel kişilileri yıpratmayı adet haline getiren PUSULA Gazetesi her seferinde olduğu gibi tekrar basın ahlak yasalarını ayaklar altına almıştır.

Yapılan incelemelerde belli saatler arasında 100 kadar aracın ÇEBi Petrolden akaryakıt aldığı ancak sadece bir araçta bu şekilde bir arzının çıkması tek seferlik değil araç sahibinin periyodik olarak farklı şirketlerden aldığı akaryakıt alışkanlığının bu tespitte hiçbir şekilde yer bulmaması ise manidar karşılanmıştır.

ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER!

Olayın tezahürünü izah etmek için şu benzetmelerden yararlanmakta fayda vardır. Bir araçta oluşan arızayı bir şirkete yüklemek için uzun süre aynı şirketten akar yakıt alışkanlığı kazanılması lazımdır. Bir barajdan uzun süre su içen binlerce insanda böbrek taşı görülüyorsa suçlu olan baraj suyudur. Ancak aynı barajdan su içen binlerce insandan 1 kişide böbrek taşı oluşuyorsa bu ya bünye meselesidir yada suyu içen kişinin fark su içme alışkanlıkları kazandığının göstergesidir.

Hali hazırda Zonguldak’a yatırım yapan ve iş olanakları sağlayan büyük firmalara yaptığı mesnetsiz iddiaların her geçen gün Ali Rıza Tığ ve Pusula Gazetesi tarafından sistematik şekilde artması ‘tarife değişikliğinden’ olmasının muhtemel olduğu kamuoyunca bilinmektedir.

ÇEBİ Grup’a yapılan yalan haber ve karalama kampanyasından dolayı PUSULA GAZETESİ, YAZICIOĞLU MOTORLU ARAÇLAR SAN.VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MUSTAFA ÇEVİK adlı tüzel ve gerçek kişiler ile yargı önünde hesaplaşılacağını ayrıca maddi manevi tazminat davalarının açılacağını kamuoyuna arz ederiz.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 20:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 6 yıl Önce

Ereğli’de oturuyorum alaplıda çalışıyorum.açıldığı günden beri yakıtımı oradan alırım.hiç bi sıkıntı yaşamadım.sahipleriyle bile bu sayede bir kaç sohbet etme fırsatım oldu.müşteriye tanıyormuş gibi selam veriyorlar.bu kadar işini seven insanlara iftira atma yoluna gitmeyin lütfen.günahtır.kaç
İnsana iş veriyorlar.ayıptır

YILMAZ AKÇA
YILMAZ AKÇA - 6 yıl Önce

MARTI BOKUYLA DENIZ KIRLENMEZ YASIN ABIM..KÖPEKLER HAVLASIN DURSUN..

ZÜHTÜ CINAR
ZÜHTÜ CINAR - 6 yıl Önce

ben 1,5 senedir ordan mazot olıyorum benım aracıma neden hiç birşey olmadı..acaba.YINE YALAN MAKINALARI GÖREV BAŞINDA MI.???

METIN TOPAL
METIN TOPAL - 6 yıl Önce

ALLAH ÇEBİ GRUPDAN RAZI OLSUN EREĞLİDE KANIMIZI EMIYORLARDI EREĞLİNİN EN UCUZ LPG SINI ALIYORUZ..ARACIMDAN EN UFUAK ŞİKAYETIMDE YOKK..HERKEZ İŞİNE BAKACAK BEYLER..

M.BALOĞLU
M.BALOĞLU - 6 yıl Önce

HER KES İŞİNE BAKSIN İŞİNE

şenol
şenol - 6 yıl Önce

yasın bey bunun gıbı ınsanlara uymayacaksın bp bırıtıs petrolde yanlıs olmaz cebı petrolde hıc yanlıs olmaz ben ıkı aracımada acıldıgından berı sızden alıyorum cok memnunum hayırlı işler

Cihat FENERCİ
Cihat FENERCİ - 6 yıl Önce

bende aylardir yakitimi cebi den aliyorum. bir sorun yasamadim.

Tuncay
Tuncay - 6 yıl Önce

Çebi petrole her girdiğimde aracımı çekecek yer bile zor bulurum.bildiğim kadarıyla Ereğli’de en kaliteli ve güler yüzlü personele sahip bir petrol.bu kadar insana yakıt veren bi firma kim bilir o gün kaç araç
Oradan yakıt aldı.hepsinin arıza vermesi gerekmezmiydi.kumpas olduğu besbelli


SIRADAKİ HABER