CHP'de devir teslim!..

CHP'de devir teslim!..

CHP'de devir teslim!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Başkanlığına atanan Dr. Eylem Ertuğrul, “Hepimiz Cumhuriyete, Atatürk’e aşık insanlarız. Hepimizde en büyük sevda, bu ülkenin sevdasıdır. Bu yolda yürümeye çalışıyoruz” dedi.

CHP Genel Merkezince yapılan yeni atama dolayısıyla CHP İlçe Binasında görev teslimi gerçekleştirildi.

CHP İl Başkanı Hakkı Güney, CHP İlçe Teşkilatında yaşanan ‘kayyım’ dolayısıyla göreve atan eski Başkan İsmail Fota’nın başarı ile görevini tamamladığını söyledi.

Güney, bundan sonraki süreçte de, ataması yapılan Ertuğrul’un da partiyi en iyi şekilde yöneteceğine ve ilçe kongresine götüreceğini belirtti.

Fota da, aldığı görevi en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığını anlatarak, “kolay işi sevmem, zor olan işten de zevk alırım. Zorlukları ekibimizle beraber aştık, partiyi bu duruma getirdik. Bundan sonraki süreçte de bana düşen her görevi yerine getireceğim” diye konuştu.

Göreve atanan Ertuğrul ise görevi almasıyla birlikte yönetim oluşturma çalışmalarına başladığını ifade ederek, şunları kaydetti:

Eylem Ertuğrul'un tam konuşma metni şu şekilde: Sizleri bu kadar kalabalık, coşku içerisinde görmek bize inanılmaz güç veriyor. Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Genel merkez tarafından ilçe başkanlığı görevi tarafıma verildi. Çocukluğumuzdan beri biz Cumhuriyet Halk Partisi kültürü içinde büyüdük. Annem hem ilçe yöneticiliği hem belde başkanlığı yaptı. Devamlı bir Cumhuriyet Halk Partisi kültürü içerisinde büyüdük. Daha sonra ilçe yönetim kurullarında, il yönetim kurullarında görev yapmak bize de nasip oldu. Her zaman her türlü seçimde sahada aktif olarak arkadaşlarımla birlikte gönülden çalıştık. Bizim için parti kültürü her şeyden önemli. Genel merkezin bize verdiği bu onurlu görevi severek kabul ettik. Ardından bir yönetim kurulu listesi oluşturdum. Bizim görevimiz olağan kongre sürecine partiyi demokratik bir ortamda, adaletli bir ortamda götürmek. Ben de geleneksel bir yönetim kurulu listesi hazırlamak yerine daha çok bu süreçte bana yardımcı olacak olan tecrübeli, hepsi birbirinden değerli, çalışmaktan onur duyacağım isimlerle bir yönetim kurulu listesi oluşturdum.

Hepimiz Cumhuriyete, Atatürk’e aşık insanlarız. Hepimiz de en büyük sevda bu ülkenin sevdası. Bu yolda yürümeye çalışıyoruz. Bu yolda da tabi ki Ulu Önder Atatürk’ün devrimlerinin aydınlattığı yönde yürümek zorundayız. Bu yoldan asla ayrılmayacağız. Bu süreci çok düzenli bir şekilde sonlandıracağız, partimizi kongre sürecine taşıyacağız. Bu yolda yürürken dürüstlük, şeffaflık, adalet bizim en önemli yol göstericimiz olacak. Bunlardan asla ödün vermeyeceğiz, hiçbir şekilde ödün vermeyeceğiz. Kolay bir süreç değil, seçim süreçleri her zaman sıkıntılı olmuştur; partimizde biraz daha bu sıkıntılar demokratik bir ortam olması nedeniyle sıkıntılı geçmekte. Fakat, hepimizde bu Cumhuriyet sevdası, Atatürk sevdası olduktan sonra her türlü zorluğu hep beraber aşacağımızı düşünüyorum. Bu yolda her türlü desteğinize, eleştirinize açığız. Lütfen bunları yapmaktan imtina etmeyin. Yanlış gördüğünüz şeyler konusunda bize lütfen bilgi verin. Maalesef dedikodu süreci çok hızlı ilerliyor, küçük bir yerde yaşıyor olmamız nedeniyle. Bu tür şeylere asla kulak asmayın. Şundan emin olun; bu partinin ilkeleri doğrultusunda Cumhuriyet ve Atatürk yolunda sonuna kadar ilerleyeceğiz. Yıkılsak da, devrilsek de bir daha ayağa kalkacağız, yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda da sizin desteğiniz bize en büyük güç olacak.


 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER