CHP KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI ERTUĞRUL, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI

CHP KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI ERTUĞRUL, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KUTLADI

CHP Kdz Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğ ERTUĞRUL, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılını kutladı.

Eruğrul'un kutlama mesajı aynen şöyle:

Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de, yeni eğitim-öğretim dönemi, pandemi süreci devam ettiği için aşamalı olarak başladı.

İlkokul birinci sınıflarda eğitim-öğretim hayatlarına başlayan evlatlarımız, 21 Eylül Pazartesi günü okulları ve öğretmenleriyle buluştu.

Öncelikle yeni eğitim-öğretim döneminin; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, veliler ve milli eğitim camiamız için hayır getirmesini diliyorum.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 21 Eylül Pazartesi günü itibarıyla aşamalı olarak başlatılan eğitim-öğretim dönemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Ülkemizde de devam etmekte olan Covid-19 salgını nedeni ile bu sene okulların tedbirli ve aşamalı bir şekilde açılmış olması elbette bizler için de üzüntü sebebi. Tek tesellimiz, vefakar öğretmenlerimizin varlığı. Eğitim neferlerinin, bu sıkıntılı süreçte çocuklarımızı en iyi şekilde eğiteceklerine ve onları birer vatansever, birer Atatürkçü evlatlar olarak yetiştireceklerine olan inancımız tamdır.

Yüz yüze eğitimin belirli günlerde yapılabileceği bu dönemde haftanın birçok günü de uzaktan eğitimle yetiştirilecek olan çocuklarımızın temel gereksinimlerinin karşılanabilmesi adına, devletimizin ilgili birimlerinin de azami ölçüde gayret göstereceklerine inanmak istiyoruz. Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de evlerinde bilgisayar olmayan, internet hizmetlerinden yararlanamayan çocuklarımız var. Bu eksikliklerin tespiti ve ihtiyaçların giderilmesi noktasında her devlet kademesinin elinden gelen çabayı göstereceğine olan inancımla yeni eğitim-öğretim döneminin başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2020, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER