Çilek güzeli; Betül Demir

Betül Demir, Osmanlı Çileği şenlikleri kapsamında muhteşem bir konser verdi.

Çilek güzeli; Betül Demir

Karadeniz Ereğlide devam eden Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında şarkıcı Betül Demir, hayranları ile buluştu.

Erdemir Ofis Yoluna kurulan sahnede şarkılarıyla Ereğlilileri coşturan Demir, Ereğlide olmaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Hayranları ile buluşan genç şarkıcı, gördüğü ilgi ve coşkulu izleyici kitlesiyle muhteşem bir konser verdi.

Konser arasında sahneye gelen Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Betül Demire çiçek takdim etti. Osmanlı Çileği şenlikleri kapsamında En güzel çilekli pasta, Osmanlı Çileği Bilgi yarışması gibi yarışmalar yapıldığını vurgulayan Başkan Uysal, Betül Demiri Çilek güzeli belirlediklerini söyledi. Bu senenin çilek güzeli seçilen Demir, bu unvana lâyık gördükleri için teşekkür ederek, unvanı konsere katılan kızlarla paylaştığını belirtti. Çilek sepeti takdim edilen Betül Demir, Başkan Uysalın konuşması sırasında sepetten çilek tadarak, teşekkürlerini iletti. Demire ayrıca Elpek bezinden yapılan şal ve çeşitli hediyeler verildi.

Gençler ile muhasır medeniyetler seviyesine çıkacaklarını ifade eden Başkan Uysal, Gençlere çok güvendiklerini söyledi. Konuşma ve hediye takdimlerinin ardından konser 2 saat daha devam etti. Konsere katılan binlerce vatandaş, şarkılara coşkuyla eşlik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2017, 22:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER