CİNAYET ZANLISI, CİNAYETİN DETAYLARINI ANLATTI

CİNAYET ZANLISI, CİNAYETİN DETAYLARINI ANLATTI

Karadeniz Ereğli’de, cinayet işleyen Devrim Celal Keleş, savcılık ifadesinde işlediği cinayetin detaylarına anlattı. Keleş, babası ile amcasını 8 yıl önce tabanca ile vurarak öldüren 47 yaşındaki Ersin Aydoğan'ı, sahilde banka oturduğu sırada öldürmüştü.
İfadesinde, Aydoğan'ı görünce yanına oturduğunu söyleyen Keleş, "amcam ve babamı öldürdün. Hiç utanmıyor musun?' dedim. Şahıs başını bir an çevirdi ve elini beline attı. Ben de yanımda bulunan baba yadigarı tabanca ile başımı arkaya dönerek rastgele 1-2 el ateş ettim" dedi.
Olay günü hava almak için sahilE gittiğini anlatan Keleş, şunları kaydetti:
"Sahilde yürürken bir an bankta Ersin Aydoğan'ın olduğunu gördüm. O beni görmedi, zaten tanımıyordu. Yanına oturdum. O esnada aklıma Ersin'in babamı ve amcamı öldürdüğü geldi. Ayağa kalkarak Ersin'e, 'Benim amcam ve babamı öldürdün. Hiç utanmıyor musun?' dedim. Şahıs başını bir an çevirdi ve elini beline attı. Belinde silahı vardı. Ben de yanımda bulunan baba yadigarı tabanca ile başımı arkaya dönerek rastgele 1-2 el ateş ettim. Tam olarak da hatırlamıyorum. Devamında şahıs yere düştü. Ama hareketlenmeye başladı. Ben de bakmadan koşarken bir el ateş ettim. O esnada karşıdan iki şahıs bana gelmeye başladı. Ben onların Ersin'in tanıdıkları olduğunu düşündüm ve elimdeki silahı onlara doğrulttum ancak şahıslar da silah çekip uzman çavuş olduklarını söyleyince ben silahımı indirdim ve kendileriyle konuşmaya başladım. O sırada polisler geldi. Bana teslim olmamı söylediler. Ben de elimdeki silahın şarjörünü çıkartarak teslim oldum."

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2020, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER