Civelek Güven Tazeledi

Civelek Güven Tazeledi

Civelek Güven Tazeledi

onguldakın Ereğli ilçesi Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odasının 38. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Cevdet Civelek güven tazeledi.
Kdz. Ereğli Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odasının 38. Olağan Genel Kurulu bu gün gerçekleştirildi. 810 üyenin oy kullandığı seçimlerde Cevdet Civelek 455 oy alarak seçimlerin galibi oldu. Kongrede aday olan Murat Akyüz 351 oy alırken, 4 oy geçersiz sayıldı.
Kongrede konuşan Başkan adaylarından Cevdet Civelek görev yaptığı süre içerisinde şoför esnafının iyi gününde de kötü gününde de yanında olmaya çalıştığını söyledi. Civelek konuşmasında bilerek yada bilmeyerek kırmış olabileceği şoförlerden özür dileyip helallik isterken, ilk günkü heyecanla hizmet etmeyi sürdüreceğini dile getirdi.
Kongreye Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

haber

haber

haber

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER