Civelek ile arkadaşı mendirekte çıplak yakalandı!

Yok böyle bir şey! Civelek ile arkadaşı mendirekte çıplak yakalandı!

Civelek ile arkadaşı mendirekte çıplak yakalandı!

Kdz. Ereğli Şoförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Civelek ile, Bursa Park İskender’in ortağı Sinan Sarıoğlu’nun deniz sevgisi parmak ısırtıyor!


Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde insanlar kabanları ilede üşürken, onlar sabahın erken saatlerinde denize giriyor…
Ereğli limanı mendirekde her sabah saat 08.30’da denize girip yüzen Cevdet Civelek ve Sinan Sarıoğlu görenleri şaşırtıyor.
Yıllardır hiç ara vermeden kışda bile denize girdiğini ve bu sayede daha dinç kaldığını belirten Cevdet Civelek, arkadaşı Sinan Sarıoğlu’nun da kendisine ayak uydurduğunu ve kışta denize girmeye alıştığını söyledi.
Kış mevsiminde denize girmenin çok büyük bir zevk olduğunu vurgulayan Cevdet Civelek, “Üşümüyormusunuz?” sorusuna karşılık; “Hiç üşüme hissetmiyorum. Alıştım artık. Özellikle de suyun içerisindeyken sanki Ağustos ayında denize girmiş gibi hissediyorum kendimi” dedi.
Cevdet Civelek ve Sinan Sarıoğlu sabahları insanların şaşkın bakışları arasında denize girmeye devam ediyorlar.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

civelek bol bol yüzsün mendireklere beton döksün ismini yazsın ama halil posbıyığın taa ömerliye yaptığı terminal için vatandaş mağdur olmaya devam etsin.gitsin sonra bu adam halil posbıyığa imza versin adaylık için.bu ilçede halkı düşünen kimse yok.

sinan sarıoğlu
sinan sarıoğlu - 5 yıl Önce

her gün saat 8.30 menderek bükü sizleride bekleriz. bozhane limanı

SIRADAKİ HABER