Çocuk tacizcisi bakkal tutuklandı...

Çocuk tacizcisi bakkal tutuklandı...

Çocuk tacizcisi bakkal tutuklandı...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde küçük çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile göz altına alınan ve adliyeye çıkarılan Hüseyin K. mahkemece tutuklanarak Beycuma Cezaevine gönderildi.

Olay Ereğli ilçesinde küçük çocukları iş yerine çağırarak cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Bakkal işletmecisi H.K. polis tarafından gözaltına alındı. İstismara mağdur oldukları iddia edilen 5 çocuk ise adli tıpa gönderildi.
Ereğli’ye bağlı Kavaklık Mahallesinde bakkal işletmecisi olan H.K., mahalledeki çocukları bakkalına çağırarak çikolata ve şeker vererek cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile göz altına alındı. Çocukların yaşanan olaylar ailesine anlatması ve ailelerin şikâyetçi olması üzerine harekete geçen Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı, çocukları ve ailesini ifadeye çağırdı. Mağdur edildiği iddia edilen bir çocuk ile olaya şahit oldukları iddial edilen 5 çocuk ifadeleri alındıktan sonra adli tıpa gönderildi. H.K. nın çocukların mahrem yerlerine dokunduğu iddia edildi. Hüseyin K mahkemece tutuklanarak Beycuma Cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER