Çocuklar, bayramlarını doyasıya kutluyor

Çocuklar, bayramlarını doyasıya kutluyor

Çocuklar, bayramlarını doyasıya kutluyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karadeniz Ereğlide Erdemir İlkokulu tarafından hazırlanan program dahilinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda kutlanıyor.

Program kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz yaptı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürkün 23 Nisanı tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiğini ifade eden Korkmaz, geleceğimizin teminatı olan çocukların yetiştirilmesinde öğretmenlere de önemli görevler düştüğünü söyledi. Kutlama Programı kapsamında Erdemir İlkokulu öğrencileri yöresel halk oyunları gösterilerinde bulundu. Programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli belediye başkanı Hüseyin Uysal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

Ereğlideki 23 Nisan kutlamaları, ilçe genelinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER