Çolakoğlu EGD'de

Çolakoğlu EGD'de

Çolakoğlu EGD'de

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ve yönetim kurulu üyelerine de nezaket ziyaretinde bulunan Çolakoğlu burada bir süre Günay ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Günay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli’ye gelmesiyle atmosferin değiştiğini belirterek, Ereğli adına kalıcı hizmetler yapılması adına önemli yatırımlar beklediklerini kaydetti.

Çolakoğlu ise burada yaptığı konuşmasında, Ereğli Devrek yolu ve kampüsün büyütülmesi konularının Ereğli’de başlıca takip ettikleri konuların başında geldiğini belirterek,  Ereğli-Alaplı, Zonguldak biz bir bütünüz. Dertlerimizi burada paylaşacağız, elini sıktığımız her insana yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz.  Ereğli’nin sorunlarını yakinen takip edip Ankara’da çözüm yolu bulacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımız Ereğli’de çalışmaları, işleri takip edeceğini söyledi.  Arkasında duracağından hiç kuşkunuz olmasın. Biliyorsunuz, Zonguldak’ımız kendi içinden iki il çıkardı ve illerimiz yüzölçüm ve nüfus olarak azaldı. Zonguldak’tan 30-35 dakikada burayız. AK Parti hizmetleri her yere geldi. Duble yollar ilk Devrek-Bartın hattında bitti. Hükümetimiz hiçbir şekilde hizmet ayrımı yapmaz.  Ereğli’de neler var, neler yok bakıyoruz.” Dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER