Çolakoğlu, seçim çalışmalarını Ereğli'de sürdürdü

Çolakoğlu, seçim çalışmalarını Ereğli'de sürdürdü

Çolakoğlu, seçim çalışmalarını Ereğli'de sürdürdü

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sandıktan çıkacak her oyun mazlumlara bir su damlası olduğunu söyledi.
EREĞLİ’DE DOLU DOLU BİR PROGRAM 
Seçim gezileri kapsamında haftanın son mesai günü olan Cuma gününü Kdz. Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) belirlediği program kapsamında Kdz. Ereğli İlçesine ayıran Çolakoğlu’nun ilçede gerçekleştirdiği programlara AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayları , Adem Öztürk, Erkan Karakök, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş, Parti Ana kademe yöneticileri ve partililer katıldı.
TAKSİ DURAKLARINI ZİYARET ETTİ. 
Bugünkü programı dolu dolu geçen Çolakoğlu’nun İlçedeki ilk durağı Taksi durakları oldu. Burada duraklarda bulunan şoför esnafının sorun ve isteklerini dinleyen Çolakoğlu ve partililer sırasıyla, Sahil Taksi, Murat Taksi, Sümer Taksi ve Çınar Taksi çalışanlarına işlerinde başarılar diledi. 
KURUMLARA SERİ ZİYARET 
Ardından Ormanlı Beldesinde yaşamını yitiren Niyazi Özcan isimli vatandaşın Cuma namazına müteakiben Beldede kılınan cenaze namazına katılan Çolakoğlu ardından Kdz. Ereğli Gaziler Derneği Başkanı Temel Şahin, Ereğli Cumhuriyet Baş Savcı Vekili Ramazan Kaplan ve Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’ye nezaket ziyaretinde bulunarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi. 
ÇOLAKOĞLU “SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”
Çolakoğlu halka bir araya geldiği ziyaretlerde ise özetle şunları söyledi: 
“24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerinden zaferle çıkacağımızdan en ufak bir kuşkum yok. Sandıklardan çıkacak oylar Cumhurbaşkanımızın yüz akı olacaktır. Sizlerden destek bekliyorum. Oylarınıza talibim.  Çok zor günler geçirilmeye çalışılan Türkiye’ye destek olmamız Ak Parti’ye yapacağımız hamleye bağlıdır. ‘Bir oydan ne olacak’ demeyin. Düşmanlar etrafımızı sarmış durumda. Çıkacak her oy düşmanların başını öne eğerken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başını dik yapacaktır.
Zonguldak bizim, Çaycuma bizim, Ereğli bizim her yere hizmet soruna kadar sürecek. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi aynı şevk ve heyecan ile birlik içinde çalışacağız. Omuzlarımızdaki yükün altına hep beraber elimizi sokup taşı kaldıracağız. Sıramız hiç önemli değil. AK partiye gönül veren her insan her gün her mahallede gezecek. Sandıktan çıkacak her oy mazlumlara bir su damlasıdır. Bizleri yalnız bırakmayın” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 00:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER