Çorumluoğlu: "Ereğli'ye yakışmadı"

Çorumluoğlu: "Ereğli'ye yakışmadı"

Çorumluoğlu: "Ereğli'ye yakışmadı"

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “dün akşamki görüntü Ereğli’ye hiç yakışmadı, güzel bir görüntü olmadı ve emeklerimiz anlamında da biraz zarar gördük. İnşallah bunun yansıması kötü olmaz” dedi.
Çorumluoğlu, yaptığı açıklamada, Koronavirüs Salgınına karşı Zonguldak’ı da kapsayan 2 günlük sokağa çıkma yasağının ilk günü, ilçe halkının genel olarak yasağa uyduğunu söyledi.
Şu ana kadar kendilerine sirayet eden her hangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını belirten Çorumluoğlu şunları kaydetti:  “Ama dün akşamki görüntü Ereğli’ye hiç yakışmadı, güzel bir görüntü olmadı ve emeklerimiz anlamında da biraz zarar gördük. İnşallah bunun yansıması kötü olmaz. 2 gün evden çıkmasaydı ne olurdu. Acından kimse ölmez. Meşrubat almak için gecenin bir vakti sokağa çıkmanın ne anlamı var. Bu açıdan çok hoşnut da kalmadım. Ama Türkiye’de olduğu gibi bu yönde bir sıkıntı yaşadık. Yaşamamayı ümit eder, beklerdim,  Bunun yanı sıra gayet güzel. Fırınların ekmek dağıtımı düzene girdi. Vefa grubu çalışmalarına devam ediyor. Akaryakıt İstasyonu, eczaneler, veterinerler gibi nöbetçi yerleri zaten duyurmuştuk. Vefa grubu çalışmaların devam ediyor. Acil bir ihtiyaçta vatandaşlarımız Vefa Grubunu arayabilirler.”
Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda üretimin devam edebilmesi anlamında, Ereğli Belediyesinin de ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımını sürdürmesine izin verdiklerini sözlerine ekledi. 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2020, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER