ÇORUMLUOĞLU, "KENDİ BAŞIMIZA HAREKET ETMEYELİM"

"BİRLİKTE MÜCADELE EDİYORUZ"

ÇORUMLUOĞLU, "KENDİ BAŞIMIZA HAREKET ETMEYELİM"

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından şehir mezarlığında düzenlenen mevlit programında yaptığı konuşmada, sokağa çıkma kısıtlamasına ilçe genelinde vatandaşların uymasını istedi. Hiç kimsenin bir yakınına virüs bulaştırarak vebal altına girmek istemeyeceğine değinen Kaymakam Çorumluoğlu, gündeme ilişkin konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"BİRLİKTE MÜCADELE EDİYORUZ"

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da yaptığı konuşmada, sokağa çıkma kısıtlamasına ilçe genelinde vatandaşların uymasını istedi. Hiç kimsenin bir yakınına virüs bulaştırarak vebal altına girmek istemeyeceğini söyleyen Kaymakam Çorumluoğlu, gündeme ilişkin şu açıklamada bulundu: "İki aydır Kdz.Ereğli'de, belediye başkanımız, sağlık çalışanlarımız, emniyet, jandarma kuvvetlerimiz ve arkadaşlarımız ile birlikte mücadele ediyoruz. Bugüne kadar emeği geçen bütün arkadaşlarımıza koronavirüs mücadelesinde teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza gerçekten teşekkür ediyorum. Belki zaman zaman delinmeler olsa da virüs aşamasını gayet iyi götürdük. -

SON BİR TALEBİMİZ VAR-

Son bir talebimiz var. Bayramlarımız bizim kucaklaştığımız, büyüklerimizin ellerini öptüğümüz günlerdir. Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız, devletimiz bu konuda uyarılarını yeniliyorlar. Vatandaşlarımız kurallara mutlaka uysun

. -BİR KAÇ VAKA HARİCİNDE İYİ GÖTÜRÜYORUZ-

Zonguldak iyileşti. Vaka sayısı itibariyle Ereğli ve komşu ilçemizdeki bir kaç vakamız haricinde iyi götürüyoruz. Bu öyle bir şey ki iyi gidiyor gibi gözükse de bir anda bir yerden yeniden başımıza geliyor. Bayramı çok iyi geçirmemiz gerekiyor. Alınan tedbirleri görüyorsunuz, inşallah önümüzdeki cumadan itibaren sosyal mesafeye dikkat ederek cuma namazlarını kılmaya başlayacağız. Kendi başımıza çok fazla hareket etmeyelim. Bize bir şey olmaz dediğimiz anda ailelerinize zarar verirsiniz, vebal altına girersiniz. Hiçbir kişi anne ve babasına hastalık taşıyarak vebal altına girmek istemez. Buna dikkat edin, çok kalmadığını düşünüyorum bu sürecin. Haziran ayının başında inşallah birlikte olacağız."

"KENDİ BAŞIMIZA HAREKET ETMEYELİM"

Kendi başımıza çok fazla hareket etmeyelim. Bize bir şey olmaz dediğimiz anda ailelerinize zarar verirsiniz, vebal altına girersiniz. Hiçbir kişi anne ve babasına hastalık taşıyarak vebal altına girmek istemez. Buna dikkat edin, çok kalmadığını düşünüyorum bu sürecin. Haziran ayının başından inşallah birlikte olacağız."
 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2020, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER