ÇORUMLUOĞLU, “KISMİ KARANTİNA UYGULUYORUZ“

Zonguldak’ın Ereğli İlçe kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında, cenaze ve düğün ortamlarda sosyal mesafe kurallarına uyulmadığını somut olarak belirlersek, affetmeyeceğiz, cezai işlem uygulayacağız” dedi.

ÇORUMLUOĞLU, “KISMİ KARANTİNA UYGULUYORUZ“

Kdz.Ereğli  Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ilçede bir emlak firması sahibinin  pozitif çıktığını belirtrek ,”“Ereğli’de de geçenlerde bir günde 8 vaka görüldü, bu bir rekordur.  Basından takip ediyorum; Alaplı’da bir market çalışanında Covid-19 pozitif çıkmış. Ereğli’de de bir emlak firması sahibinde pozitif çıktı, halen hastanede yatıyor“ dedi

Çorumluoğlu, vatandaşların tedbirlere uymadığı takdirde daha sıkı yaptırımlar uygulanacağını ifade ederek "Ne yazık ki bir yandan milletin cesareti, diğer yandan ekonomiyi harekete geçirme girişimleri bu gibi sonuçları doğuruyor. Artık insanları ev ev kapatmaya başladık. Çayırlı’dan sonra Çaylıoğlu’nda da kısmi karantina uygulanmaya başlandı. Kozlu da aynı şekilde. Yani bir kişinin hatası yüzünden mahalle sıkıntıya giriyor. Vatandaş da birbirini uyarması lazım eğer uyarmıyorsa burada bir hata var. Jandarmayı diktiğimizde kimsenin sesi çıkmayacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, cenaze ve düğün ortamlarda sosyal mesafe kurallarına uyulmadığını somut olarak belirlersek, affetmeyeceğiz, cezai işlem uygulayacağız. Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızın söylediği gibi; sosyal mesafe, maske kullanımı ve el hijyeni dönemi bitmiş değil. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER