Çorumluoğlu Tıp Bayramını kutladı...

Çorumluoğlu Tıp Bayramını kutladı...

Çorumluoğlu Tıp Bayramını kutladı...

14 Mart Tıp Bayramı” kutlanıyor. Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da, gönderdiği yazılı açıklama ile bu konudaki duygu ve düşüncelerini şöyle bildirdi:

“Bir ülkede sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi ülkelerin gelişmişlik düzeylerini belirleyen önemli bir göstergedir. Sağlıklı bir hayat, mutlu ve huzurlu bir toplum olmanın temel şartlarından birisidir. Bu anlamda hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza büyük görevler düşmekte olup hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın bu bilinçle hizmet ettiği ve hizmet etmeye devam edeceğine inancım sonsuzdur. “Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. Hayatın her alanında olduğu gibi tıp alanında da bilimsel gelişmeler yaşanmış, bugün gelinen noktada sağlık alanındaki verilerde ülkemiz önemli bir noktaya ulaşmıştır. “Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına böylesine zor ama onurlu ve kutsal bir mesleği üstlenmiş olan hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın, gece gündüz her yerde ve her koşulda büyük özveriyle görev yaptıkları kuşkusuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle sağlık hizmetlerinin her alanında büyük bir özveriyle insan sağlığı için gece-gündüz, kar-çamur, bayram- tatil demeden fedakarca çalışarak mesleğini icra eden tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın ‘’14 Mart Tıp Bayramı’’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER