Cumartesi Pazarına Akın Ettiler

Cumartesi Pazarına Akın Ettiler

Cumartesi Pazarına Akın Ettiler

Karadeniz Ereğli’de vatandaşlar yazdan kalma sıcak havanın etkisiyle Müftü Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’na akın etti.

Karadeniz Ereğli’nin en önemli alışveriş mekanlarından biri olan Cumartesi Pazarı’nda, esnaf yazdan kalma sıcak günlerin bereketini yaşıyor. Öğle saatlerinde havanın iyice ısınmasıyla, pazara gelen vatandaşların sayısında önemli bir artış yaşandığı, hatta yer yer Pazar yerinde yürümenin zorlaştığı gözlendi.

Geçtiğimiz haftalarda soğuk havalar nedeniyle tezgahlarını geç açıp erken toplayan esnaf, sıcak hava nedeniyle pazaryerine koşan vatandaşın ilgisinden memnun.

Esnaftan bazıları, yine de vatandaşın alım gücünün düşmesinin işlerinin istenilen seviyede olmasını engellediğini söylerken, “Bu koşullar altında bundan iyisi olmaz. Vatandaşımız tatil günü de olmasının etkisiyle, gerek gıda, gerek kışlık giyecek, gerekse diğer alışverişlerini yapabileceğini düşünerek Cumartesi Pazarı’na geliyor. Geçtiğimiz haftalara göre satışlar oldukça iyi. Buna da şükrediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kimi esnaf ise gelecek haftalarda kış koşullarının hakim olabileceğini, bu nedenle yazdan kalma günleri vatandaşa hizmet sunabilmek için iyi değerlendirmeye gayret ettiklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER