DAHA ÖNCE DE İNTİHARA KALKIŞMIŞ...

DAHA ÖNCE DE İNTİHARA KALKIŞMIŞ...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde marketten aldığı kasap bıçağı ile kendisini karnından bıçaklayarak yaralayan U.E. Echomar hastanesinde yapılan başarılı ameliyat sonrasında servise alındı. U.E. nin daha öncede intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Ereğli’ de Cumartesi günü Müftü Mahallesi Ruhi Cöbekoğlu Bulvarında marketten aldığı bıçak ile kendini yaralayan 18 yaşındaki U.E. sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan U.E. ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyonun ardından U.E. nin sağlık durumunun iyi olduğu ve servise alındığı öğrenildi.

Diğer yandan bıçak ile intihar etmek istediği öğrenilen U.E.  nin birkaç kez daha intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Babası cezaevinde olan ve annesinin terk ettiği U.E. nin iple kendisini asarak intihar girişiminde bulunduğu ve ipin kopması sonucu kurtulduğu öğrenildi. Daha önce ulusal kanala da çıkan U.E. nin çevresinde ki tanıdıklarından alınan bilgilerde psikolojik sorunlar yaşadığı ve intihar eylemlerinin devam edebileceği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2021, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER