Damatlığı askeri elbise oldu

Damatlığı askeri elbise oldu

Damatlığı askeri elbise oldu

Ereğli ilçesinde Sevgi Barış Dostluk Düğün salonunda Sevgi Karadeniz ile hayatını birleştiren Hakkari de Özel Harekat Güvenlik görevlisi Uzman Çavuş Ahmet Altay, düğününe askeri elbisesi ile çıktı. O anı gören davetliler duygusal anlar yaşadı.

Ereğlili Uzman Çavuş Ahmet Altay, hayatını Sevgi Karadeniz ile birleştirdi. Hakkari Özel Harekat Güvenlik görevlisi olarak görev yapan Uzman Çavuş Ahmet Altay, düğün salonuna takım elbise yerine Hakkari de giydiği askeri elbise ile girdi. Ahmet Altayın üzerine askeri üniformayı gören davetliler, genç çifti dakikalarca ayakta alkışladı. Elindeki Türk bayrağı ile salona giren Ahmet Altay salondaki davetlilere duygulu anlar yaşattı.

Salona Askeri elbisesi ile giren damat Ahmet Altay içinden geldiği için böyle damatlık yerine askerlik elbisesi ile salona girdiğini, kendisi, eşi ve salondakilerin duygusal anlar yaşadığını kaydetti.

Düğünde gelin damat masasında Ahmet Altayın birlikte görev yaparken şehit düşen arkadaşlarının fotoğrafları da objektiflere yansırken Altay, Cephede savaştığım  şehit ve gazi olan arkadaşlarımda beni bu mutlu günümde yalnız  bırakmadılardedi

.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER