Demirören, Çebi buluşmasında neler konuşuldu?

ÇEBİ GRUP CEO’su Yasin Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile İstanbul’da bir araya geldi.

Demirören, Çebi buluşmasında neler konuşuldu?

ÇEBİ GRUP CEO’su Yasin Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile İstanbul’da bir araya geldi.

Demirören Holding’in Beyoğlu’nda bulunan Merkez binasındaki makamında Çebi’yi kabul eden Demirören, yaklaşık 2 saat Çebi ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Akaryakıt sektörü üzerine tecrübe ve birikimlerini Çebi’ye anlatan Demirören, sektörün içinden bulunduğu atılımların önemi üzerine durdu.

Akaryakıt sektöründe yaptığı yatırımlardan ötürü Çebi’yi de tebrik eden Demirören, “Ziyaretinizden son derece memnun oldum.  Akaryakıt sektöründeki atımlarınızı yakından takip ediyorum.  Bu konuda sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Çebİ ise yaptığı konuşmasında, Demirören Holding’te sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin tecrübelerinden her zaman faydalanıyoruz. Faydalanmaya da devam edeceğiz.  Gerek Holding çalışmalarınız gerekse Futbol Federasyonundaki başarılarınız ortada. Sizleri her zaman bir arada olmaktan büyük mutluluk duruyorum. İlgi alakanıza ve sıcak ev sahipliğinize teşekkür ediyorum. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 01:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Levent hakkı
Levent hakkı - 7 yıl Önce

Harıka bir ikili suraya bak adam adam adam , bazıları meclise giremez lakın kedı gıbı kapıdan kovalasan bacadan geliyor ancak hakkında ohal kanunları gereği adli soruşturma başlatıldı, birde bu ÇEBİlere atar tutar ancak gene çebilerin kapısında gezer.

FERHAT
FERHAT - 7 yıl Önce

MEVLAM SANA ÇOK VERSIN YASIN ABI ADAMSIN CANSIN

hilmi
hilmi - 7 yıl Önce

babacan iş adamı benım yasım abım

SENOL
SENOL - 7 yıl Önce

YASIN BEY IT URUR KERVAN YURUR YATIRIMLARINIZ ICIN TESEKKURLER TAVUKMU YUMURTADAN YUMURTAMI TAVUKTAN SIZ BOSVERIN HER EVE MAASINIZ GIRIYOYA O YETER

SIRADAKİ HABER