Demirtaş ile Kır, Muhtarları dinledi

Demirtaş ile Kır, Muhtarları dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Ünal Demirtaş, milletvekili Şerafettin Turpçu ve 4. sıra milletvekili adayı Merve Kır ile birlikte seçim çalışmalarını Kdz. Ereğli'de sürdürüyor. 
Demirtaş, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Turpçu ve Kır ile birlikte Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.
Muhtarlar derneği başkanı Şükrü Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda mahalle ve köy muhtarı tarafından karşılanan CHP'liler, muhtarların sorunları ve çözüm önerilerini dinlediler.
Bazı milletvekili aday adaylarının da eşlik ettiği ziyarette konuşan milletvekili Ünal Demirtaş, 2011 yılından bu yana Zonguldak ve Ereğli'de pek bir değişim olmadığını, tersaneler ve maden sektörü ile ulaşım sorunlarının halen devam ettiğini söyledi. 
Hükümet tarafından yapılan güzel çalışmaları takdir ettiklerini belirterek buna örnek olarak Ereğli-Düzce yolunu gösteren Demirtaş, Ereğli-Devrek yoluna devasa paralar harcandığını ancak halen bitirilemediğini ifade etti. Demirtaş iktidara geldikleri takdirde ulaşım sorunu çözeceklerini, turizm çeşitliliği ile de Ereğli'nin kalkınmasına katkı sağlayacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER