Demirtaş, TSO'yu ziyaret etti

Demirtaş, TSO'yu ziyaret etti

Demirtaş, TSO'yu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.


Partisinin Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Milletvekili Demirtaş, 24 Haziranda CHPnin iktidar olacağına inandığını söyledi.
Mevcut dönemde Zonguldak ve ilçelerinin sorunlarını çözmek adına AK Parti Milletvekilleri ile birlikte hareket etme kararı aldıklarını ancak bu doğrultuda sadece bir kez bir araya gelebildiklerini ifade eden Demirtaş, Bizim iktidarımızda biz bunu sürekli hale getireceğiz. Ana muhalefet partisi milletvekili arkadaşlarımızı da yanımıza alarak bakanlıklara birlikte gideceğiz. dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, siyasette küsmenin doğru bir şey olmadığını belirterek milletvekili Ünal Demirtaşın ilk olarak 5. Sıradan daha daha sonra 2. Sıradan, 24 Haziran seçimlerinde de 1. Sıradan aday gösterildiğini hatırlattı. AK Parti kanadından da Polat Türkmen örneğini veren Keleş, iktidarıyla muhalefetiyle 5 milletvekilinin tamamıyla iyi ilişkiler içerisinde Ereğli ve Zonguldaka hizmet noktasında çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER