Demirtaş: “Zorluklar aşılacak”

Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, milletin sağduyulu birlik ve beraberlik içerisinde zorlukların üstesinden geleceğini söyledi.

Demirtaş: “Zorluklar aşılacak”

Kdz. Ereğli Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın Batman'ın Gercüş ilçesinde PKK'lı teröristler, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan 7 asker için taziye mesajı yayınladı.
Başkan Demirtaş mesajında milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan ve acımasızca saldıralar düzenleyen hainlerin asla emellerine ulaşamayacağını ifade ederek şöyle dedi:  "Batman'ın Gercüş ilçesinde PKK'lı teröristler, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan 7 asker şehit olduğunu 5 askerimiz ise yaralandığını büyük üzüntüyle öğrendim. Acımız, tarif edilemeyecek kadar derindir. Milletimiz, sağduyuyla, birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlukları aşacak, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma kararlılığını bir kez daha ortaya koyacaktır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.”

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER