Demirtaş'a teşekkür ziyareti

Demirtaş'a teşekkür ziyareti

Demirtaş'a teşekkür ziyareti

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesinde faaliyet gösteren 3 okulun yöneticileri Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaşı makamında ziyaret etti.
15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Proje Lisesi Müdürü Hüseyin Uysal, Okul Aile Birliği başkanı Melek Likoğlu ve üyesi Nuran Çardak, 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Özen, Okul Aile Birliği başkanı Nazım Cerrah ve üyesi Vildan Nar, Gülüç Özel eğitim ve İş Uygulama Merkezi Müdürü Ziya Babal, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaşa makamında ziyaret gerçekleştirdi.
Okul Müdürleri ile okul ile birliklerinin yöneticileri Başkan Demirtaşa okullara yaptığı hizmetler ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Demirtaş ise Gülüçte her okulun kendileri için ayrı bir önem arz ettiğini belirterek Bu okullarda bizim geleceğimiz gençlerimiz yetişiyor. Onlar ne kadar iyi şartlarda yetişirse daha iyi eğitim alırlarsa ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine de o derece faydalı olurlar. O nedenle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm okullarımıza elimizdeki imkanlar doğrultusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz dedi.
Okul yöneticileri ziyaret ettikleri Başkan Demirtaşa çiçek hediye ettiler.

haber

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vildan Nar
Vildan Nar - 6 yıl Önce

Bu haberin vesilesiyle, gundem67.com ekibine de çok teşekkür ederiz.

SIRADAKİ HABER