Demirtürk, Emekliler ve muhtarları ziyaret etti…

Demirtürk, Emekliler ve muhtarları ziyaret etti…

Demirtürk, Emekliler ve muhtarları ziyaret etti…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri, bir diz i ziyaret gerçekleştirdi. Demirtürk ve ekibi ilk olarak İşçi emeklileri derneği ile Köy ve mahalle muhtarları derneğini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri, İşçi emeklileri derneği ile Köy ve mahalle muhtarları derneğini ziyaret etti. İlk olarak işçi emeklileri derneğini ziyaret eden Rahman Demirtürk konuşmasında Bu memleket ve bugün geçmişte asgari ücretle çalışarak emekli olan vatandaşlarımız var. Emekli maaşları 1000 ilâ 4000 lira arası farklılar olması ürkütücü dir durum. Bu durumun bir denge unsuru gözetilerek düzene sokulması gerekir.
Bende yeni emekli oldum. 10.000 iş günü prim ödeyerek aldığım emekli maaşı yanımda çalıştırıp emekli ettiğim personeliminkinden daha düşük. Yetkilileri, böyle saçma uygulamaları dikkate alarak bir düzenleme yapmaları gerekmektedir dedi. Emekliler derneği başkanı Ali Ayhan ziyaret ile ilgili yaptığı konuşmasında MHP teşkilatları olarak sizler hep yanımızda oldunuz. Bugünkü ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle mutlu ederken ve moral verdi dedi.

YENİ DERNEĞE İADEYİ ZİYARET

Başkan Rahman Demirtürk ve beraberinde ki heyet daha sonra ilçede yeni kurulan Köy ve mahalle muhtarları derneği Başkanı Abdullah Arslan ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demirtürk “Köy ve mahalle muhtarları derneği Başkanımız Abdullah Arslan ve yönetimi bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardı. Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı olarak iadeyi ziyaret etmek istedik. Bu nedenle de ziyaretimizi yapıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bizler MHP olarak yapılacak tüm çalışmalarda desteğe hazırız” dedi.

Köy ve mahalle muhtarları derneği Başkanı Abdullah Arslan’da yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını Başkan Demirtürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER