Demirtürk; Göç Vermeyi Nasıl Engelleriz

İş sahalarını nasıl genişletiriz, göç vermeyi nasıl engelleriz?

Demirtürk; Göç Vermeyi Nasıl Engelleriz

Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetimi tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yönetimine “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirildi.

 Karadeniz Ereğli’de, Ereğli Gazeteciler Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı İ.Necati Günay ile Yönetim Kurulu Üyelerinden; Recep Akkaya, Sina Çıladır, Timuçin Özat ve Funda Sezer tarafından, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimine partinin yeni yerinde “hayırlı olsun ziyareti” düzenlendi.

12 Ekim 2017 Perşembe günü saat 14:00’da yapılan ve 45 dakika süren ziyarette, MHP İlçe Başkanı Demirtürk; “Basın olmazsa biz yokuz. İlçemizdeki basın mensuplarının her zaman için ayırt etmeden yanındayız. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 EREĞLİ İL OLMALI

Gündemdeki bazı konulara da değinen Demirtürk; “Karadeniz Ereğli özellikle son beş yıldır göç veriyor. Tabeladaki 116 bin nüfus gerçeği yansıtmıyor. Yıllar önce Düzce’nin nüfusu 38 bin civarındayken Ereğli’nin nüfusu iki kat daha fazlaydı ve Düzce’den ekonomik-sosyal açıdan daha ilerideydi. Günümüzde Düzce Ereğli’yi geçmiş durumda. Zonguldak’ın büyükşehir olması tartışılıyor. Eğer Ereğli’yi il yapmadan Zonguldak’ı büyükşehir yaparlarsa büyük hata olur. Kavga edeceksek bile Ereğli’nin menfaatleri için etmeliyiz. Yoksa kavgadan yana değiliz. İş sahalarını nasıl genişletiriz, göç vermeyi nasıl engelleriz? Bunları konuşmak hatta konuşmadan da öte masaya yatırıp çözüm aramak gerekiyor. Biz gerek Ereğli Belediyesi, gerek diğer kurumlar gerekse basınla istişareye hazırız.” şeklinde konuştu.

 EGD Başkanı Necati Günay’da Rahman Demirtürk ve yönetimine hayırlı olsun dileyerek, başarılı çalışmalar diledi. Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri, EGD yönetimine Kurban Bayramında açılan yeni binayı gezdirmesinin ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 21:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER