Demirtürk, Gündem'e konuştu

MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevine seçilen Rahman Demirtürk, kongre sonrası ilk kez Gündem Gazetesi’ne konuştu.

Demirtürk, Gündem'e konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kdz. Ereğli’deki 12’nci Olağan Genel Kurulu 29 Nisan Cumartesi günü Teras Kafe’de yapıldı. Talat Şeker ve Rahman Demirtürk’ün aday olduğu kongrede 370 delegenin 317 tanesi oy kullandı. Her iki listede de 18 asil 18 yedek üye yer aldı.

Kongrede, Şeker 135 oy alırken, Demirtürk 177 oy alarak MHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı görevine getirilen Rahman Demirtürk,  ilk kez Gündem Gazetesi’ne konuştu.

KUCAKLAYICI OLACAĞIZ

Demirtürk, Ereğli’deki MHP teşkilatına teşekkür ederek şunları söyledi:

‘’Delegenin tevechühü oldu. Kongre kucaklayıcı oldu. Bugünden itibaren yolumuza devam edeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte olacağız. Ereğli’ye neler katacağız, bu konuda çalışmalar yapacağız. 

MHP’NİN EREĞLİ’DE VAR OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ

Kongrede Milliyetçi Hareket Partisi’nin birlik, beraberliğine dikkat çeken Demirtürk, hizmete vurgu yaptı. Demirtürk, ‘’Kongre sonrası teşkilatımıza teşekkür ettik. Süreçte Ereğli basını, birlik beraberlik içinde olacağımızı görecek. MHP’nin Karadeniz Ereğli’de var olduğunu göstermek için aday olduk. Ne yapılması gerekiyorsa onu konuşacağız. Olumsuzluklar olmayacak. ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2017, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER