Dernek Evleri çalışmasını inceledi

Dernek Evleri çalışmasını inceledi

Dernek Evleri çalışmasını inceledi

Göreve geldiği günden itibaren toplum yararına çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarına yer tahsisinde bulunan Karadeniz Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Madenciler için dernek evi yaptırıyor.
Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından ilçedeki LÖSEV, Şehit Aileleri ve Madenci Dernekleri için dernek evi yapımı projesine başlandı.
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte Erdemir ofis yolu üzerinde LÖSEV, Şehit Aileleri ve Madenciler için yapılan Dernek Evi çalışmalarını yerinde inceledi.
Göreve geldikleri günden itibaren toplum yararına çalışan sivil toplum örgütlerine yer tahsislerinde bulunduklarını belirten Başkan Uysal; “Bugüne kadar Muhtarlar Derneğine, Gaziler Derneğine, Yeşilay ve Kızılay gibi derneklere yer tahsisinde bulunarak daha güzel ortamlarda faaliyette bulunmalarını sağladık. Şimdi ise Erdemir ofis yolu üzerinde Şehit Aileleri, LÖSEV ve Madenci Dernekleri için dernek evi projemizin çalışmalarına başladık” dedi.
Başkan Uysal, çalışmaların Kurban Bayramına kadar tamamlanmasını planladıklarını belirterek, “Bu 3 dernek evini bitirdikten sonra Şehit Aileleri, LÖSEV ve Madenci Derneklerine tahsis edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER