DEVLET HASTANESİNE KİM SAHİP ÇIKACAK?

DEVLET HASTANESİNE KİM SAHİP ÇIKACAK?

DEVLET HASTANESİNE KİM SAHİP ÇIKACAK?

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde ki doktor eksikliği mevcut doktorları da çileden çıkardı. Herkes kaçmaya çalışıyor…
Fiziki anlamda bölgenin en iyi hastanelerinden biri olan Kdz. Ereğli Devlet Hastanesindeki doktor sıkıntısı, hastanede görev yapan doktorları da çileden çıkardı!
Bilindiği gibi hastanede tek kardiyolog bundan bir süre önce tayin isteyip gitmişti.
Göğüs Hastalıkları doktorunun da artık isyan etme noktasına geldiği bilgileri gelirken, iki beyin cerrahından birinin de sistem karşısında pes ettiği ve tayin istediği öğrenildi.
 

PERSONEL KAMPANYA BAŞLATTI
Hastanede bulunan iki beyinciden biri olan Dr. Mustafa Kaya’nın da, doktor eksikliği nedeniyle yoğun çalışma temposuna dayanamadığı ve artık sosyal hayatının olmadığı gibi ailesine de zaman ayırmakta zorluk çektiği, bu nedenle tayin istediği öğrenildi.
Kaya’nın tayin istediğini öğrenen yüzlerce personel sosyal medyada kampanya başlatarak, Kaya’nın gitmemesi ve Ereğli’de kalması gerektiğine işaret ediyorlar.
 

KİM SAHİP ÇIKACAK?
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde ki uzman doktor açığı konusunda Zonguldak Milletvekillerinin duyarsız kalması kamuoyunda ciddi tepkilere neden oluyor.
Vatandaşlar, Ereğli Devlet Hastanesine sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekerek, bu gidişle hastanedeki tüm doktorların tayin isteyebileceklerini öne sürüyorlar.
 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 21:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 4 yıl Önce

Şu anda kdz Ereğli devlet hastanesinde mercek olmadığında dolayı katarak amaliyat ları yapılamadığını biliyorlarmı acaba

alaplılı
alaplılı - 4 yıl Önce

Esas sıkıntı alaplı hastanesinde orayada bir el atısın.

şampyon
şampyon - 4 yıl Önce

çok güzel bir hastanemiz var ancak kadro yokluğu sürekli gündemde bu byle olmaz bizim hastanemiz BEÜ daha iyi bu bölge işçi bölgesi yani meslek hastalıkları ön planda yani kardiyoloji beyin göğüs gibi branşların önplana çıktığı bir bölge derhal bu eksiklerin giderlmesi gerekir hastanenin teknik donanımında sıkıntı yok geveze siyasetçiler yalancı siyasetçiler işte eseriniz

Bayram Yılmaz
Bayram Yılmaz - 4 yıl Önce

Ben bayram şahsım adına hiç ama hiç bir zaman şuandan itibaren istemiyorum gitsin nereye gidiyorsa gitsin

Bayram Yılmaz
Bayram Yılmaz - 4 yıl Önce

Ben bayram şahsım adına hiç ama hiç bir zaman şuandan itibaren istemiyorum gitsin nereye gidiyorsa gitsin

Ayhan
Ayhan - 4 yıl Önce

Evet alapli hastanesini yapalim ki ereğli biraz rahatlasın

SIRADAKİ HABER