'Devletimiz zararınızı karşılayacaktır'

Türkmen, sel mağdurlarını ziyaret etti

'Devletimiz zararınızı karşılayacaktır'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, sağanak yağışın etkilediği Kdz.Ereğli'de incelemelerde bulundu, esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun diledi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen beraberinde Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ve AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile önceki gün kentte etkili olan sağanak yağış sonrası hasar gören işyerlerini ziyaret etti, geçmiş olsun temennisinde bulundu.
İşyerlerini tek tek dolaşan ve esnafla sohbet eden Türkmen, talepleri dinledi, gelen taleplerin çözümü noktasında üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğini söyledi.

‘DEVLETİMİZ YANINIZDADIR’
Sanayi sitesi esnafını ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen daha sonra sanayi sitesinin hemen yanında bulunan ve suların yükselmesinde büyük rol oynayan dere yatağında inceleme yaptı. Türkmen inceleme sonrasında yaptığı açıklamasında: "İnşallah Allah bir daha böyle doğal afetler yaşatmaz. Mal kayıpları elbette çok önemlidir. Devletimiz güçlüdür, bunların hepsini yerine getirir. Yaralarımızı en yakın zamanda sanacağız. Bu Allah’tan gelen bir afet. Tedbir alsanız bile bu yağmurlarda zarar alabilirsiniz. Yine de mala gelsin cana gelmesin diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız talimat verdi, bütün devletimiz sizlere seferberdir. Devletimiz yanınızdadır, zararlarınız karşılanacaktır” dedi.



Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER