Dillere destan olacak!

Dillere destan olacak!

Dillere destan olacak!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’nun kızı Betül Yazıcıoğlu ile Alaplı Esnaflarından İş Adamı İsmail Adatepe’nin oğlu Burak Adatepe Büyük Anadolu Ereğli Otel’de düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ile Emel Yazıcıoğlu'nun kızları Betül Yazıcıoğlu, Aysun-İsmail Adatepe’nin oğulları Burak Adatepe, Büyük Anadolu Ereğli Otel’de çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Düğün törenine, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti 26. dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti 24. dönem Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Ereğli TSO Başkanı Aslan Keleş, Türk Hava Kurumu (THK) Alaplı Şube Başkanı İsmail Yazıcıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ile Emel Yazıcıoğlu'nun kızları Betül ile Aysun-İsmail Adatepe’nin oğulları Burak Adatepe, Büyük Anadolu Ereğli Otel’de beyaz halı üzerinden yürüyerek alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için özel hazırlanan sahnede ilk danslarını ederken; daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesinin ardından gerçekleştirilen ‘takı merasimi’nde ise adeta izdiham yaşandı. Davetli sayısına sınır getirilmeyen düğün etkinliğinde, Erdemir Salonu’nun yanı sıra otelin restaurantı da tutuldu.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı yemekli düğünde, davetliler gece boyunca eğlenirken; Yazıcıoğlu ve Adatepe aileleri ise davetlilerle yakından ilgilendi.


Çebi Grup olarak, Betül ile Burak'ın mutlu günlerini en iyi şekilde hazırlayan ailelerini kutluyor, genççifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2019, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER