Divan toplantısında hizmetler anlatıldı

Kdz. Ereğli Ak Parti Daraltılmış Mayıs ayı İlçe Divan toplantısı Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğinin hemen ardından gerçekleştirildi.

Divan toplantısında hizmetler anlatıldı

Divan Başkanlığını Ereğli Müfettişi Zonguldak İl Yönetim kurulu üyesi Ömer Erbayın yaptığı Daraltılmış Mayıs ayı ilçe divan toplantısına, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ak Parti ilçe başkanı Fatih Çakır, Parti yönetim kurulu üyeleri, bazı Belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

  Toplantıda konuşan Ormanlı Belediye başkanı Bayram Başol, 2 gün önce belde teşkilat toplantısını yaptıklarını ve toplantıda her akşam iftarlara katılma kararı aldıklarını, ramazanda her akşam iftarlara katıldıklarını söyledi.

  Toplantıda söz alan Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise konuşmasında, Kent Meydanı ve yeni yapılması planlanan cami için bayram öncesinde müjde vermeye hazırlandıklarını kaydetti. Uysal belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdiği konuşmasında Projeleri biliyor ve takip ediyorsunuz. Sizlerin de takip ettiği gibi anıt önünde bir çalışma var. Daha doğrusu anırt önünde ki çalışma ile beraber onun yan tarafından havuzların olduğu Çınaraltı dediğimiz alanın çalışmasının tamamı da bu sene bitiyor. 2 tane spor parkları bitiyor. En çok da merak ettiğiniz Kent meydanı ve cami projesi. Allahın izni ile en kısa zaman da bayram da ben sevindirici haberi alacağım. Çünkü öyle bir söz aldım. Ama inanılmaz ve çok zor bir süreç. Ama o da hallolacak. Fazlasıyla işlerimizi takip ediyoruz. Dediğim gibi eğer özel olarak sorarsanız konuları çok genişletebilirim.belki de basın mensupları en çok burada Sakindere ne olacak diye merak ediyorlar. Sakindere Dombay deresi dediğimiz yer önümüzdeki günlerde en güzel yaşam alanlarından birisi olacak. Od a bu sene bitecek. Yılbaşına kalmayacak. Merak etmeyin dedi.

  Ak Parti ilçe başkanı Fatih Çakır, 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilen halk oylamasında Ereğliden yüzde 51 oy oranı ile sandıktan evet çıkmasına katkısı olan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında Ak Parti olarak Ereğli de yollarımız, okullarımız ve diğer bütün hizmetlerimiz devam edecek. Bugünlük konuşmalarımızı kısa tutmak istiyoruz. Mübarek Ramazan. Bu iftar programlarımızda devam edecek. Bunu bazıları duydukları zaman neden iftara davet etmediğimizi soracaklardır. Bu Mayıs ayı Daraltılmış ilçe divan toplantısı. Ama bundan sonra her hafta ayrı ekiple ayrı teşkilatlarımızla iftar programlarımız devam edecektir dedi. 

 Ak Parti Daraltılmış Mayıs ayı İlçe Divan toplantısı, yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 07:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER