Drone destekli narkotik operasyonu

Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu ayağının tozuyla narkotik operasyon.

Drone destekli narkotik operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ereğli ilçesinde, 130 polisin katılımıyla drone ve özel eğitimli köpek destekli asayiş ve narkotik uygulaması gerçekleştirildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan 130 polise narko uygulaması ile ilgili bilgi veren Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, metruk binalar başta olmak üzere umuma açık alanların denetleneceğini söyledi.

Farkındalığı arttırmak için bu uygulamanın yapıldığını anlatan Kuyu, Uyuşturucu ve narkotik malzeme kullanıldığını düşündüğümüz, uygulama yapılırken görebileceğimiz yerlerde bu tip şahıslara müdahale edeceğiz. Suça meyilli insanlar üzerinde farkındalığımızı arttırmak asıl amacımız bu. Diğer amacımız da bu tip uyuşturucu madde kullanan şahısların, bunları kullanımının önüne geçmek. diye konuştu.

Operasyonun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini belirten Ferdi Kuyu, Gizli saklı yok, herkes her deliğe girecek, her delikteki pisliği bulacağız ve gerekli işlemi yapacağız. Kimseden korkumuz çekincemiz yok. Arkamızda koca Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürümüz var. dedi.

Gruplar halinde ilçenin belirli noktalarına dağılan ekipler, metruk binalar ve diğer alanlarda arama yaptı. Şüpheli görülen kişilerin üstü aranarak, Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapıldı.

Ekipler, özellikle uyuşturucu madde saklanabilecek yerler ile önceden belirlenen bazı metruk binaları ise detaylı şekilde kontrol etti.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de denetim yaptığı uygulamada, drone kullanıldı, özel eğitimli köpek katıldı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER