DUR İKAZINA UYMADI, EHLİYETİNE 2046'YA KADAR EL KONULDU

DUR İKAZINA UYMADI, EHLİYETİNE 2046'YA KADAR EL KONULDU

Kdz. Ereğli'de polisin dur ikazına uymayan sürücü çok fazla kaçamadan yakalandı. Sürücünün yapılan alkol testinde 291 promil alkollü olduğu, 7. kez alkollü araç kullanırken yakalandığı ve ehliyetinin 2046 yılına kadar el konulduğu öğrenildi.

 Olay akşam saatlerinde Kepez Polis Uygulama noktasında meydana geldi. İddiaya göre Kepez Uygulama Noktasında uygulama yapan trafik ekipleri 34 CYK 655 plakalı aracın sürücüsünü durdurmak istedi. Polisin DUR ikazına uymayan sürücü kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. Aşırı alkollü olan sürücü fazla kaçamadan polis tarafından yakalandı. Adının U.O. olduğu öğrenilen sürücü yapılan alkol testinde 291 promil alkollü çıktı. Sürücü U.O. ya yaklaşık 5 bin lira ceza kesilirken, 5 sene içerisinde 7. Kez alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine de 2046 yılına kadar el konulduğu öğrenildi.

 Diğer yandan aracın sahibi B.A. nın polis merkezine aracının gasp edildiği iddiası ile başvurduğu, ancak yapılan araştırmada B.A. ile U.O. nun beraber alkol aldıkları ve daha sonra ise U.O. nun aracı alarak B.A. nın yanından uzaklaştığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2021, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER