Eğitimciler, Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret etti

Eğitimciler, Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret etti

Eğitimciler, Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret etti

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret etti. 
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, beraberinde Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlk Adımlar Rehabilitasyon Merkezi Yetkilisi Ahmet Hasan Eroğlu ve Cemile Tatoğlu Anaokulu Müdürü Demirhan Döl ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ile bir süre görüşerek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret esnasında dernekte bulunan engelliler ile de görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, derneğin açtığı kurslara devam eden engellileri azimlerinden dolayı kutladı.
Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Kapıcı, Dernek Başkanı İsmail Şentürk'ü de Dernek çatısı altında ilçedeki engellilere yönelik yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, dernek faaliyetlerine katkı veren kurum, kuruluş, iş insanları ve şahıslara teşekkür etti.
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER