‘EN ÖZGÜN TASARIM’ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜLER

‘EN ÖZGÜN TASARIM’  ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜLER

Teknofest tarafından Gaziantep’te düzenlenen yarışmaya İnsansız Sualtı Sistemleri kategorisinde Ereğli'den katılan ALENES Takımının, "En Özgün Tasarım" ödülüne layık görüldü.

Konuyla ilgili Ereğli Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şöyle:

“Teknofest tarafından Gaziantep’ te düzenlenen yarışmaya İnsansız Sualtı Sistemleri kategorisinde İlçemizden katılan ALENES Takımı Enes Halid Üzülmez (İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa /  Elektrik- Elektronik Müh.),Caner Kaçmaz (İstanbul Teknik Üniversitesi/ Makine Müh.) ve Ahmet Kulaksız (Ege Üniversitesi)  mücadele vermiştir.

Diğer katılımcıların 10 kişilik ekipler tarafından katıldığı yarışmaya öğrencilerimiz ise 3 kişilik ekip ile katılarak ne kadar başarılı olduklarını göstermişlerdir.24 finalistden biri olan ALENES Takımı zorlu yarışma parkurunu tamamlayıp "En Özgün Tasarım" ödülüne layık görülmüştür.

Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’ nu ziyaret eden öğrencilerimiz İnsansız Sualtı Robotunun tanıtımını yapmış ve aldıkları ödülü paylaşmışlardır. Almış oldukları ödülden dolayı tebriklerini ileten Kaymakamımız bu projelerini daha da geliştirmeleri temennisinde bulunmuş olup, öğrencilerimize başarılar dilemiştir.”

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2020, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER