Enerjisa aracı kaza yaptı; 1 ölü 5 Yaralı

Kdz. Ereğli İlçesi Ören yol kavşağında Enerjisa aracının karıştığı trafik kazasında 5 yaralı bir ölünün olduğu bildirildi.

Enerjisa aracı kaza yaptı; 1 ölü 5 Yaralı

ZONGULDAKın Ereğli İlçesinde kamyonet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Kaza, Zonguldak-İstanbul Karayolu Ören mevkisinde meydana geldi. 39 yaşındaki Mustafa Ergün yönetimindeki 67 UF 709 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısındaki akaryakıt istasyonuna girmek isteyen 40 yaşındaki Bora Bozkurt yönetimindeki 34 UP 2874 plakalı elektrik firmasına ait kamyonet ile çarpıştı. Kazada, hafif ticari araçta bulunan sürücü Mustafa Ergünün annesi 62 yaşındaki Yadigar Ergün olay yerinde öldü. Mustafa Ergün, babası 67 yaşındaki İsmail Ergün, kamyonet sürücüsü Bora Bozkurt ile yanındakiler İbrahim Başaran ve Yunus Korkmaz yaralandı. Yaralılar ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Mustafa Ergünün hasta olan annesi Yadigar Ergünü hastaneye götürmek için Fındıklı Köyünden yola çıktığı belirtildi. Kaza anı ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yolun karşısındaki akaryakıt istasyonuna girmek için dönüş yapan kamyonete hafif ticari aracın çarpması ve çevredekilerin yardıma koşması yer aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER