Enes dualarla uğurlandı...

Enes dualarla uğurlandı...

Enes dualarla uğurlandı...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Genç Enes (34) son yolculuğuna Dualarla uğurlandı.

Morgdan alınan Aksunun cenazesi, ‘helallik alınması için Uzunkum Caddesi Göztepe mevkisinde ki Erdemir Hastanesine getirildi.

Aksunun babası Ali Aksu, burada taziyeleri kabul etti. Eşi Hasret Aksu ile ablası Hale Kirazlı tören sırasında güçlükle ayakta durdu. Aksu için Kuran okundu ardından dua edildi.

Mesai ve çocukluk arkadaşları gözyaşı döktü. Cenazenin, cenaze nakil aracına taşındığı sırada ise acılı eş Hasret Aksu fenalık geçirdi. Aksunun kuzum, nereye bıraktın beni Enes. Ben çocuklarıma ne diyeceğim diye eşinin ardından haykırışı, yürekleri bir kez daha dağladı.

Düzceye götürülmek üzere Erdemir Hastanesi Ambulansına konulan Aksunun cenazesi, Eski Bolu Caddesi Fevzi Çakmak Camisinde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığında toprağa verilecek. 

Törene Aksu ailesi ile Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan, şube yöneticileri, Fenerbahçe Spor Kulübü Şube Başkanı Serdar Özbek, Aksunun mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

 
 
 
Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER