Ercan Candan, o masada olacak!

Ercan Candan, o masada olacak!

Ercan Candan, o masada olacak!

24. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, bir radyo programında katıldığı programda Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını söyledi.
Programda Şenol Azman’ın sorularını yanıtlayan Candan, Belediye başkanlığı için aday olmayı düşündüğünü ifade ederek, “Başka bir yerden aday olmam. Trabzon’dan aday olanın başına ne geleceğini deneyip görmek gerekir.  Eşinden bile oy alamayabilir. Ben siyasete bir miktar daha devam edeceğim” dedi. 
Candan, Alaplı’dan adaylığının söz konusu olup olmadığı konusuna ise “Alaplı ile de bir bağım yok benim.  Aday olmak herkesin doğal hakkıdır. Herkesin en doğal hakkıdır. Ereğli’de belediye başkan adayları elliyi altmışı bulacak.” dedi.
Ereğli Belediye Başkanlığı adaylığı için “Halkım seçenek olarak Ercan Candan’ı o masada görecektir.  Kendi partim için masada olurum. Top halkımızda. Anketlerde Ercan Candan birinci sırada çıkarsa kimse önünde duramaz. Ben anket yaptırdım, sonuca göre şunu destekleyeceksiniz der.  Ercan Candan 40, diğer aday 39 olursa tercih söz konusu olabilir ama Ercan Candan 40, diğeri 20 olursa kimse az tercih edileni öne çıkartamaz. Parti aynen böyle hareket ediyor. Biz milletimizin önüne seçenek olarak Ercan Candan ismini sunacağız. Bu hakkı bize verirlerse sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2018, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER