Erdemir ilkokulu 312 mezun daha verdi

Erdemir ilkokulu 312 mezun daha verdi

Erdemir ilkokulu 312 mezun daha verdi

Erdemir İlkokulu Mezuniyet töreni  Gençlik Spor Merkezinde yapıldı. Okul Müdürü Yaşar Ciğer, mezun olan 312 öğrenciye eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Erdemir İlkokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde 312 mezun daha verdi.
55 yıldır eğitim veren Erdemir İlkokulu, bu yıl mezun ettiği 312 öğrenci için Gençlik Spor Merkezinde mezuniyet töreni düzenledi.
Mezuniyet heyecanı yaşayan öğrenci ve velileri ile Okulun eğitim kadrosunun katıldığı mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürü Yaşar Ciğer, mezun olan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Erdemir İlkokulunun eğitim alanında başarılı işlere imza atmaya devam edeceğini söyleyen Ciğer; “Yarınlarımız olan gençleri yetiştirmenin, bir üst eğitim hayatına kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Emeği geçen tüm eğitim kadromuzu ve diğer görevlilerimizi tebrik ediyorum. Velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Mezun olan öğrencilerimiz, ileride önemli görevlerde bulunacağına inancımız tamdır” dedi.
Törende, 4. Sınıfları temsilen Türk Bayrağı ve Okul Flaması 3. Sınıflara devredilirken, mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.
312 öğrenci hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini aileleriyle birlikte yaşadılar.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2019, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER