ERDEMİR'İN 'GÜVENLİ ÜRETİM BİRLİKTE MÜMKÜN' PROJESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

ERDEMİR'İN 'GÜVENLİ ÜRETİM BİRLİKTE MÜMKÜN' PROJESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

OYAK’ın maden metalürji alanında faaliyet gösteren şirketlerinden ErdemirTİSK tarafından düzenlenen ve tamamı Covid-19 kategorisinde fikir ve projelerin yarıştığı Ortak Yarınlar Ödül Programı’nda, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında “Güvenli Üretim Birlikte Mümkün” projesi ile ödüle layık görüldü.

“Güvenli Üretim Birlikte Mümkün” projesiyle salgının “maske, mesafe ve hijyen” üç temel önlemine odaklanan Erdemir, projeyi dört ana başlıkta hayata geçirdi. Çalışanlar, aileleri ve tedarikçileri kapsayan projede Gözlem ve Alt İşveren Yönetimi Uygulamaları, Medikal Maske Solunabilirlik Test Cihazı ve Yapay Zeka Tabanlı Maske Tanıma çalışmalarıyla desteklenerek Hijyen Gözlemleri de yapıldı.

Önlemlerin içselleştirilmesi için çalışanların da yaratıcı ve aktif katılım sağladığı projede, saha ve ofis çalışanlarının bir araya gelerek kurduğu “Koronaya İnat Çal” müzik grubu, söz ve bestesi kendilerine ait olan “Haydi Önce Maske Mesafe, Çare Sende Dikkat Et Hijyene” şarkısıyla, koronayla mücadelede müziğin gücünden yararlandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020, 11:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gemici
Gemici - 3 yıl Önce

Ne kadar güvenli üretim yaptıklarını kdz ereğlinin havasını pandemi sürecinde çelikhaneden çıkan pis havayla kirleterek gördük.

SIRADAKİ HABER