ERDEMİR ve belediye plajına giriş yasaklandı

Erdemir ile Belediye plajının bulunduğu Kdz. Ereğli plajlar mevkiinde denize girişler yasaklandı.

ERDEMİR  ve belediye plajına giriş yasaklandı

Erdemir ile Belediye plajının bulunduğu Kdz. Ereğli plajlar mevkiinde denize girişler yasaklandı.

Edinilen bilgilere göre önceki yıllarda denizde yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla bu yıl güvenliği üst seviyeye çıkaran ERDEMİR ve Belediye Plajları yönetimi dün akşam 16.00 itibariyle başlayan yoğun dalga sebebiyle plajlarda denize girişi yasakladı.

Denize giren vatandaşları uyaran ve çıkaran cankurtaran ekipleri herhangi bir üzüncü hadiseye sebep olmamak amacıyla yoğun güvenlik önlemleri alırken, vatandaşların piknik ve mesire alanlarına girişine izin veriliyor. 

Vatandaşın denize girememesi sebebiyle sahilde ortaya çıkan boş görüntü objektiflerimize işte bu şekilde yansıdı. 

POLİS ANONS YAPTI

Toplam 9 gözetleme kulesinin bulunduğu, 15 cankurtaranın görevlendirildiği, 1 deniz aracının yer aldığı 1,5 kilometrelik Ereğli Belediye Plajına sabah saatlerinden itibaren gelen çok sayıda vatandaş denize girdi.

Dalga ve rüzgar nedeniyle görevliler, uzun süre Sizlerin ve sevdiklerinizin can güvenliği için belediye plaj tesisinde denize girmek yasaktır anonsları ile vatandaşları denizden çıkarmaya çalıştı.

Dalgalara rağmen, aralarında çok sayıda küçük çocuğun da bulunduğu kişinin denize girmeye devam etmesi üzerine görevliler durumu Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

Plaja gelen polisler, megafonla anons yaparak vatandaşları denizden çıkarmaya çalıştı.

Anons üzerine denizden çıkan vatandaşların, polis ve cankurtaranların başka alana geçmesiyle yeniden denize girdiği görüldü.

.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 11:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Irfan türkyılmaz
Irfan türkyılmaz - 7 yıl Önce

Belediye pilajibda tam 10 yil belediye görevlisi olarak cankurtanlik yaptım allah[xt]a şükürler olsun acı bi vaka yaşamadım denize giren vatandaslarımızı sık sık iyaroyordum ve halkımızla bu bütün plmüstuk aradan yiri yıl geçti ereğli halkı çarşıda hala can kurtaran abi diye hatirlarimizi sormaktalar

SIRADAKİ HABER