Erdemir'den TSO'ya Zİyaret

Erdemir'den TSO'ya Zİyaret

Erdemir'den TSO'ya Zİyaret

Zonguldakın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir Demir Çelik ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odasınını ziyaret ederek vefat eden eski Başkan Yaşar Tetiker için taziyelerini sundu.
Ziyarette Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sertan Yalçın, TSO yönetim kurulu üyeleri, Sibel Demircin, Mehmet Çivici, Mehmet Remzi Alim, ve Abdülkadir Çınar, Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Aydın Duman, Erdemir Satın Alma Direktörü Berk Onay, Erdemir İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Aylin Velioğlu yer aldı. Vefat eden Eski TSO Başkanı Yaşar Tetikerin baba bir adam olduğunu ve Ereğli için çok büyük fedakarlıklar yaptığını anlatan Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkir olduklarını dile getirdi. Orhan konuşmasında Yaşar beyin kendine has bir karakteri vardı. Biz kendisi ile güzel çalıştık. Sizde zaten aynı yönetimde birlikteydiniz. Her zaman kendisinden istifade ettik. Hakkında ‘Baba diye yazılan bir çok yazı yazıldı. O yazılanların hepsini hak ediyordu. Başınız sağolsun, başımız sağolsun. Bizde TSOnun bir üyesiyiz sonuçta. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkiriz. Ereğliye birşeyler yapabilmek adına bizimle işbirliği içerisinde çalıştık sizlerinde bildiği üzere. Ereğliye çok faydalı işleri oldu. Nakliyecilerle ilgili çalışmada çok büyük katkıları oldu. Belediye ile olan ilişkilerimizde hep hakem oldu. Allah rahmet eylesin tekrar, başımız sağolsun. Kendisini her zaman rahmetle anacağız. Bayrak yarışı devam ediyor. TSOnun faaliyetleri sürecek. Ereğlinin ticari ve sanayi hayatının gelişmesi için ne gerekiyorsa birlikte çalışacağız. Erdemire düşen görev ne varsa, biz hazırız. Rifat başkan da (Hisarcıklıoğlu) Ereğliye büyük önem veriyor. İnanıyorum ki sizinle de birlikte daha güzel noktalara geliriz. Yaşar başkan döneminde katkılarınız hep oldu. Biz inanıyoruz ki bundan sonrada katkılarınız devam edecek. İnşallah hayırlısı olur. dedi.
Yaşar Tetikerin vefatının kendilerini derinden üzdüğünü belirten Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın ise Erdemir ile ilişkileri daha iyi noktalara taşımak için çalışacaklarını söyledi. Yalçın konuşmasında şu sözlere yer verdi; Yaşar Başkanımızın vefatı tabi bizleri de derinden etkiledi ve üzdü. Yaşar Başkanımız Ereğli için gelmiş geçmiş en güçlü başkanlardan bir tanesiydi. Bölge için Ereğli için birçok fedakârlıkta bulundu. Ereğli için çok büyük bir kayıp. Dört sene boyunca sizlerde birlikte çalıştınız. Birlikte Ereğli için yapılması gereken ortak noktalarda Erdemir ve Ereğli için ortak payda da buluşabileceğimiz projelerde birlikte hareket ettiniz. Sizlerin bu noktada odamıza desteklerinizi biliyoruz. Özellikle nakliye konusunda olsun, satın alma konusunda da birçok toplantılar gerçekleştirdik. Üyelerimiz tarafından olumlu sonuçlar alındığını takip ediyoruz. Biz Yaşar başkanla başlatmış olduğunuz ikili diyalogların, Ereğli ekonomisi ile ilgili dönemimizde de devam edeceğine inanıyorum. Sizler bunun bir göstergesi olarak en yakın zamanda bu gün biz üyelerimize duyuruları yaptık; Erdemirin bölgede yaptığı ihalelerin duyurularını biz kendi web sayfamız üzerinden üyelerimize duyurduk. Bu konuda üyelerimiz ihalelere ulaşamadıkları noktasında serzenişleri oluyordu. Oda üyelerimize bu konuda vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz. Bu ihalelerde bölgemize pozitif ayrımcılık noktasında bir farklılık oluşturulabilirse Ereğli ekonomisine katkı sağlamış oluruz. Erdemir bizim odamızın en büyük üyesi. Bizler her bir üyemizin sorununda ne kadar çaba gösteriyorsak, Erdemirin herhangi bir talebi yada sorunu olduğunda bizde Erdemirin bölgemize katkı sağlaması amacıyla her türlü katkıyı sunmaya, yanlarında olacağımızı bir kez daha söylüyoruz.
Yalçın ziyareti takip eden gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı. Ziyaret yapılan konuşmaların ardından basına kaplı olarak devam etti.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER