Erdoğan'dan CHP yürüyüşü için sert sözler

Erdoğan, CHP'nin Adalet Yürüyüşü için şu sert sözleri kullandı:

Erdoğan'dan CHP yürüyüşü için sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşuyor. Erdoğan, CHPnin Adalet Yürüyüşü için şu sert sözleri kullandı:
Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür derler. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker misali kendini yollara vurup İstanbul’a giden CHP’nin başındaki zat o dönemde bizim için seçimden sonra başbakan yurtdışına kaçacak tezviratları yapıyordu. İşin doğrusu çok partili hayatımızda siyasetin bu denli seviyesiz hale getirildiği, siyasetçilerin akıllarını ve ruhlarını bu denli kiraya verdiği pek az seçim gördük. Bugün FETÖ ihanet çetesine ve onların dümen suyuna girerek ülkesine iftira atanları korumak için yolları arşılayanları o dönemde de aynı çetenin ayakçılığını yapar görüyorum.

2014 mahalli seçimlerini, cumhurbaşkanlığı seçimlerini, ve halk oylamasını kazanan Ak Partinin, milleti ve güvenlik güçleriyle birlikte PKKyı açtığı çukurlara gömdük, darbe girişimini engelledik, ekonomik saldırıları atlattık. 80 milyonun gönlünde kendimize müstesna bir yer edindik.

Özellikle ülkemize ve milletimize olan muhabbetinden şüphe duymadığımız MHPnin duruşuna baktığımızda CHPnin konumunu çok daha net görebiliyoruz. Güya adalet diyen, ama tüm yargı kurumlarına saldıran bir zihniyetin derdi asla adalet, hukuk olamaz. Demokrasi sicilleri bozuk olanlar bir adım daha ileriye gidip millete karşı siyaset yapmaya başladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2017, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER